heh…. baš sam navratio da vidim jel ikoga zanima moj rad. 
Galerija koju sam pravio, došla je negdje do pred kraj razvoja. Trebam još par sitnica napraviti, ali imam drugih obveza. Me?utim, jedna mini verzija je ipak online koju sam napravio za svoje potrebe.
Pa ako te uistinu zanima, pogledaj: www.prozorama.com/galerija
na ovu galeriju postoji win klijent koji radi sve gore navedeno. Funkcionalnost je odli?na… barem za moje potrebe.
Evo kako izgleda taj win klijent na djelu: slika
Dakle, sve što treba napraviti jest. Logirat se na galeriju putem win klijenta, skop?at foto apartat, odabrat foldere sa slikama koje želite uploadat na server. Zatim odaberete kategoriju i album u koji želite izvršiti upload na galeriju.
Od dodatnih opcija možete odabrati klijentsku obradu ili serversku ili pak nikakvu…
. Ako se koristi klijentska obrada, možete ru?no unjeti watermark i jedan manji watermark…. (npr: veliki je “www.prozorama.com” a mali je: “sliku uslikao zulfy”)
U klijentskom na?inu rada, slika se obradi na Vašem ra?unalu, resizuje, ope?atira i dodatno kompresira, zatim se šalje na server. Server je preuzima, kreira thumbnail i vrši unos u bazu podataka. Slika automatski postane vidljiva u galeriji slika. (u višekorisni?kom na?inu rada mogu zahtjevati i autorizaciju od administratora prije nego postanu vidljivi javnosti) Varijacije na temu su ogromne…. Pa ako te uistinu zanima demo, mogao bi srediti da ti pošaljem program i da dignem jednu testnu stranicu na kojoj bi se mogao igrati…???
S tim da imaš na umu da je to napravljeno samo za moje potrebe, pa kad bi trebalo za nekoga, ja bi to ušminko dodatno… prema potrebama…. 
i da. One slike na galeriji slika sam uploadao oko 30 minuta. S prijašnjim galerijama sam gubio sate i sate…. a živce da ne spominjem….