Sve za web na jednom mjestu: - Web hosting - SEO marketing - Registracija domenaOtvori početnu stranicu...
CMS izrada web stranica
Izrađujemo CMS sisteme posebno prilagođene korisnicima. Posebno optimizirane za sve važnije tražilice.
Svaki CMS sistem nije isti.Više o CMS izradi web stranica...
Registracija domena
Registracija domena sa svim nastavcima iz Hrvatske i cijeloga svijeta. Brzo i jednostavno.Registriraj domenu...
VSC PRO+ Izrada web trgovine
Virtual Shopping Center (skraćeno VSC), je web shop aplikacija koja koristi Internet kao medij komunikacije u svrhu prodaje.Više o izradi web trgovine...
Web hosting
- 6 mjeseci hostinga besplatno
- Web jumbo plakat
- SEO ciljani upis u tražilice
- Profesionalni SEO alati Više o Web hostingu...
SEO marketing
Milijuni internet korisnika svakodnevno koriste tražilice da pronađu web stranice. Možete li si priuštiti da Vas ne pronađu?Više o SEO marketingu...
Ako ne popinute ispravno obrazac za registraciju IZHR web prostora
Skripta ne?e bit u mogu?nosti aktivirati korisni?ki ra?un i isti tasjj ra?un ?e biti
automatski terminiran.
Gledajte da u korisni?ko ime i lozinku stavljate samo brojeve i slova
Da li odaberemo da ve? imamo postoje?u domenu, pošto smo ve? korisnici besplatnog hostinga i time upisujemo sadašnju adresu, ili biramo novu?
Ako krivo unesemo podatke pri registraciji i ra?un je terminiran, je li mogu?e ponovo registrirati isto korisni?ko ime ili moramo smisliti drugo?
Hvala
P.S. Ne bi li bilo jednostavnije da ste sve podatke sa starog servera prebacili na novi i time olakšali cijeli postupak? Uz to, predlažem da se upute za registraciju stave na samu formu gdje se korisnici registriraju jer u suprotnome korisnik mora imati otvorene dvije web stranice, jednu na kojoj su upute, što i kako pravilo unijeti, i drugu gdje je forma za registraciju.
Da li odaberemo da ve? imamo postoje?u domenu, pošto smo ve? korisnici besplatnog hostinga i time upisujemo sadašnju adresu, ili biramo novu?
Postoje?e podatke kao što smo i napisali
Ako krivo unesemo podatke pri registraciji i ra?un je terminiran, je li mogu?e ponovo registrirati isto korisni?ko ime ili moramo smisliti drugo?
Treba se smisliti drugo u tom slu?aju.
Hvala
P.S. Ne bi li bilo jednostavnije da ste sve podatke sa starog servera prebacili na novi i time olakšali cijeli postupak?
Tako radimo kod korisnika našeh standarnih hosting usluga i ne primjeti se uop?e preseljenje, kod besplatnog je druk?ija situacija i moramo raditi ovako iz više razloga.
Uz to, predlažem da se upute za registraciju stave na samu formu gdje se korisnici registriraju jer u suprotnome korisnik mora imati otvorene dvije web stranice, jednu na kojoj su upute, što i kako pravilo unijeti, i drugu gdje je forma za registraciju.
Do sada na serveru sa IP: 66.118.*.* (dok se nismo prebacili na novi server na IP 74.53.*.* je sve radilo OK, tj, PHP skripte i PHP webshop (oscommerce). Sada ne mogu provjeriti na starom serveru, ali izgleda da je u PHP.INI bilo omoguceno registriranje globalnih, dok na novom serveru to sada nije slucaj, stoga mi stranice, koje su prebacene sa starog, na novi server bez ikakvih modifikacija NE RADE, jer javljaju gresku:
FATAL ERROR: register_globals is disabled in php.ini, please enable it!
Ispricavam se unaprijed, ja sam novi sto se tice foruma. Nadam se da sam odabrao pravu temu.
Uglavnom, imam problem sa web stranicom: http://www.ttr.izhr.com/
Kad se adresa upise u internet explorer, IE prijavi:
“The page cannot be displayed”
Probao sam na vise razlicitih racunala, ista stvar. Slao sam Vam mail, gdje ste mi odgovorili da stranica radi, ali i dalje mi se pojavljuje ova poruka.
Bio bih Vam zahvalan ako bi mi mogli rijesiti ovaj problem, ili barem objasniti u cemu je problem.
Neznam dali si u toku.. Poslali smo mail svima odnosno nekolliko zadnje vrijeme da smo uzeli novi server, i bilo je skoro 10 dana vremena da se regsitrira sve na novom serveru ponovo, prije koji dan smo promjenili nameservere tako da sve stranice rade preko novoga,
a još koji dan ?e se mo? pristup i starim stranicama, da se premjete ako neko iz nekog razloga nije stigao..
samo se spoji preko ip na stari server ima ve? negdkje postano, koji je ulaz za cpanel a dobio si i u mailu kod otvarnja
zna?i treba se ponovo regsitrirat sa istim podacima.. i sad dajemo duplo više prostore i puno više bandwitha
Neznam dali si u toku.. Poslali smo mail svima odnosno nekolliko zadnje vrijeme da smo uzeli novi server, i bilo je skoro 10 dana vremena da se regsitrira sve na novom serveru ponovo, prije koji dan smo promjenili nameservere tako da sve stranice rade preko novoga,
a još koji dan ?e se mo? pristup i starim stranicama, da se premjete ako neko iz nekog razloga nije stigao..
samo se spoji preko ip na stari server ima ve? negdkje postano, koji je ulaz za cpanel a dobio si i u mailu kod otvarnja
zna?i treba se ponovo regsitrirat sa istim podacima.. i sad dajemo duplo više prostore i puno više bandwitha
Respekt kaj se ti?e prostora bandwitha i svega….
Mene samo mu?i to kaj sam zakasnio nisam u toku pa ako se nekom nije problem ponavljat ili bubnut neke linkove da si pro?itam kako da spasim bazu i forum!
Jel to mogu nakon dobivenih podataka ili mogu sa onih starih? -> vezano za IP koji spominjete!
Tek sam se regao prije par minuta…. zato pani?arim! :girlcry:
Ok! Sve sam složio, regao se ponovo, dobio podatke nazad, sve isto kao i prije pa nema zeke sa userima i passwordima…
Ubacio se preko IP adrese od starog servera i napravio backup baze i www. direktorija, vratio se na novi server otišao u Cpanel i tamo sve povratio nazad i jedino morao u bazi napraviti usera da bi sve šljakalo.
Napokon sve osvane i sve radi, ekipa na forumu sretna isto kao i ja i onda se desi ovo…
Opet nemogu pristupiti forumu!
www.popovec.izhr.com
Može neki info o tome ili barem da se kaže koliko vremenski ?e trajati prekidi funkcionalnosti ili koliko dugo da o?ekujemo takva doga?anja!?