Sve za web na jednom mjestu: - Web hosting - SEO marketing - Registracija domenaOtvori početnu stranicu...
CMS izrada web stranica
Izrađujemo CMS sisteme posebno prilagođene korisnicima. Posebno optimizirane za sve važnije tražilice.
Svaki CMS sistem nije isti.Više o CMS izradi web stranica...
Registracija domena
Registracija domena sa svim nastavcima iz Hrvatske i cijeloga svijeta. Brzo i jednostavno.Registriraj domenu...
VSC PRO+ Izrada web trgovine
Virtual Shopping Center (skraćeno VSC), je web shop aplikacija koja koristi Internet kao medij komunikacije u svrhu prodaje.Više o izradi web trgovine...
Web hosting
- 6 mjeseci hostinga besplatno
- Web jumbo plakat
- SEO ciljani upis u tražilice
- Profesionalni SEO alati Više o Web hostingu...
SEO marketing
Milijuni internet korisnika svakodnevno koriste tražilice da pronađu web stranice. Možete li si priuštiti da Vas ne pronađu?Više o SEO marketingu...
Molim vas, tko zna.
Izradio sam forum (za svoj grad) iz php-a, i sad me zanima kako se prenosi nova adresa (.net) da ga lansiram na internet? Trenutna adresa je iz domene (topbb… ). Kako da ga pokrenem sa novom adresom. DALI TREBAM TRAZITI SVE ISTO KAO DA HOCEM INTERNET ADRESU OD PROVIDERA, ILI NESTO POSEBNO?
Treba ti domena i web prostor da bi mogao stranicu prikazati na internetu. Ako se radi o gradu, pogledaj akcijsku ponudu na našim stranicama www.wmd.hr
Za ime grada u domeni “net” ne treba ona neka autorizacija preko carneta, zar ne? Koliko slobodnog prostora treba imati za jedan prosjecan Forum prenapunjen razlicitim slikama?
Ako sam dobro shvatio, ja godisnje placam svoj forum ukupno 540 Kn? To mi nije problem, no medjutim, koliko ce stajati onda nadalje svake godine, isto ili vise?
da , idu?i ra?un se šalje nakon 18 mjeseci, zna?i godinu i pol , jer je 6 mjeseci besplatno..
novi ra?un ?e biti 540kn + 90kn za net domenu.
Ali kažem pogledaj ovaj projket IZHR 2.0, iz tvojih rije?i vidim da se radi nešto o gradu, ako s eradi o informativnom forumu o gradu
možeš dobtii cijeli portal sa forumom i galerijom slika besplatno. http://wmd.hr/izhr/izhr20/
Moj forum je vec gotov i spreman za lansiranje sa pocetnom domenom. Posto sam ja SAMOSTALNI administrator tog foruma, ja od vas samo trebam novu domenu koja zavrsava na “net”. A drugo nista mi nije potrebno. Platim, i nakon 7 dana moguce se vec sluziti forumom, zar ne? Da vam vise ne dosadjujem pitanjima, sve sto moram SAD napraviti ispuniti chek i poslati ga, a uzimam onaj za godisnje 540 kn i gotovo, to je cijela prica. Vas se dakle, koliko sam shvatio ne ti?e da u domeni je stavljeno ime svog gradi?a, isto tako ne trebam nikakva autorska prava, postajem samostalan glede sveg tog. Hvala na strpljenju
Domena za mene jest slobodna, ali placanje ne mogu izvesti u roku od 5 minuta, jer nemam odgovarajucu karticu, osim ako se moze to odmah uciniti “Maestro” karticom, ili nista drugo pa da posaljem obrazac preko poste primitivnim nacinom 7 dana?