• Ocean

Online PDF dokumenti na listanje

Katalozi, Prezentacije, Godišnji izvještaji, Certifikati, E-Knjige, Brošure, Časopisi, Newsletteri

Pretvorite svoje PDF-ove u zanimljive Online HTML5 publikacije

Pretvorite svoje PDF-ove u zanimljive Online HTML5 publikacije s realističnim efektom listanja stranica, brendiranjem, interaktivnošću i intuitivnom navigacijom prilagođene za sve tipove uređaja. 

Kataloge, Prezentacije, Godišnje izvještaje, Certifikate, E-Knjige, Brošure, Časopise, Newslettere...

Vaša online publikacija može pobjediti konkurenciju samim svojim realističnim izgledom, ali dolazi i s digitalnim pogodnostima, poput videozapisa, GIF-ova, QR-kodova, vanjskih poveznica i odabira teksta. 
Pretvorit ćemo vaše dokumente iz običnih PDF-ova u online publikacije za bolji marketing i prodaju.

Naravno osim PDF-a možemo i sve druge tipove dokumenata pretvoriti u online publikacije 
Word, Excel, PowerPoint, eBook...

Iako postoji nekoliko servisa gdje možete objaviti svoje kataloge na listanje i slično besplatno, daleko je bolje iste objaviti na vašoj domeni, web stranici jer na taj način dugoročno povećavate posjećenost iste.

Ti servisi su besplatni jer koriste vaš sadržaj za povećanje posjećenosti svojih web stranica.
 

Prednosti WMD online publikacija

Primjeri digitalnih publikacija 

Što preciznije to bolje :)

Imate li kakvo pitanje vezano za izradu PDF dokumenata na listanje slobodno nam se javite.

Kontaktirajte nas

Ime i prezime

Molimo provjerite ispravnost podataka prije slanja!!!---

Naši korisnici o nama

Najčešća pitanja i odgovori

Koja je cijena izrade PDF dokumenta na listanje?

CIjena ovisi o veličini dokumenta, kao i drugim zahtjevima vezanima za izgled istog i digitalnim mogućnostima unutar istoga, kao što su video, galerije, QR kod ili drugo.

Što je PDF dokument na listanje?

PDF dokument na listanje je digitalni format publikacije koji simulira tradicionalnu tiskanu publikaciju, poput knjige, časopisa ili brošure, ali u interaktivnom digitalnom formatu i omogućava korisnicima listanje stranica na digitalnim uređajima.

Kako WMD poboljšava moje publikacije?

WMD pretvara vaše PDF-ove u interaktivne, vizualno privlačne digitalne flipbookove sa realističnim efekatom okretanja stranica, ugrađenih videozapisa, galerija, QR kodova,  vanjskih poveznica i prilagođenog brendiranja, potičući veću interakciju i zainteresiranost čitatelja.

Može li se prilagoditi PDF online publikaciju na listanje?

Da, PDF dokument na listanje  možemo prilagoditi prema vašim željama. Možete dodati svoj brend, odabrati boje, pozadine i dodati interaktivne elemente kako biste uskladili s stilom i potrebama vaše tvrtke.

Je li PDF online publikacija prilagođena mobilnim uređajima?

Naravno. PDF dokumenti koje izradimo za vas optimizirani su za različite veličine ekrana i uređaja, osiguravajući glatko i responzivno iskustvo na računalima, tabletima i pametnim telefonima, pa i pametnim satovima.

Mogu li pratiti učinkovitost moje PDF online publikacije?

Da, PDF dokument na listanje podržava Google analitike. Možete pratiti interakciju vaših posjetitelja s online publikacijom, uključujući pregled stranica, klikove na poveznice i vrijeme provedeno, što je neprocjenjivo za razumijevanje angažmana čitatelja i optimizaciju budućih publikacija.

Je li moguće zaštititi moju PDF publikaciju lozinkom?

Da, možete osigurati svoju PDF publikaciju lozinkom, osiguravajući da samo ovlašteni korisnici mogu pristupiti ili da se može otvoriti samo na određenim web stranicama, tako da se ne može dijeliti. Ova značajka je posebno korisna za povjerljive ili ekskluzivne sadržaje, certifikate i slično.

Može li se ažurirati PDF publikacija na listanje nakon što je objavljena?

Da, možemo ažurirati sadržaj PDF publikacije nakon objavljivanja, ne treba sve raditi ispočetka. To znači da možete održavati svoju PDF publikaciju ažurnom bez potrebe za ponovnim osvježavanjem na više mjesta gdje je podjeljena.

Treba li poseban softver za pregledavanje PDF online publikacija na listanje?

Nije potreban poseban softver. WMD PDF publikacije na listanje mogu se pregledavati u bilo kojem standardnom web pregledniku na bilo kojem uređaju.

Kako mogu podijeliti svoju PDF publikaciju s drugima?

Vrlo jednostavno. Može se dijeliti kao poveznica putem e-pošte, ugraditi na bilo koju web stranicu ili dijeliti na društvenim mrežama.

Koji se formati dokumenata mogu pretvoriti u PDF na listanje?

Najčešći je PDF i s njime se postižu najbolji rezultati, no možemo pretvoriti gotovo bilo koji drugi format Excel, Word, eBook ili bilo koji drugi.

Karta svijeta - HOSTING AKCIJA 1+1

Sve za web na jednom mjestu

0
0
0
0