• Ocean

SEO Marketing - Optimizacija za tražilice

Milijuni internet korisnika svakodnevno koriste tražilice da pronađu web stranice. 
Možete li si priuštiti da Vas ne pronađu?

Istraživanja pokazuju

Istraživanja pokazuju da 85% posjetilaca dolazi na web stranice putem web tražilica
a 56,6% internet korisnika pregledava samo prvih dvadesetak rezultata.

Ako vaše stranice nisu pozicionirane dovoljno visoko u tražilicama (bar u prvih tridesetak rezultata), nitko od internet korisnika neće doći na Vaše stranice. Još gore, otići će kod vaše konkurencije.

Web tražilice su vrlo važan i kvalitetan izvor posjetilaca jer na vaše stranice šalju internet korisnike koji su upisali keyword ( ključnu riječ ili izraz ) koja opisuje proizvod ili uslugu koji oni traže. Ukoliko ste ispravno izradili svoje web stranice one će se pojavljivati pri samom vrhu prilikom pretrage i na taj način će vaše stranice posjetiti korisnici interneta kojima su zanimljive vaše usluge i proizvodi, znači dobivate 100% ciljane posjetioce. Kako svaki dan ima sve više i više internet stranica, i svaki dan ih je sve više i više upisano u tražilice, Vaše stranice se natječu sa sve većim brojem drugih internet stranica.

 

Što možete učiniti?

Tu do važnosti dolazi SEO internet marketing ili optimizacija stranica za tražilice i pozicioniranje.
Optimizacija stranica za tražilice je proces pripremanja Vaših web stranica za web tražilice tako da ih one bolje razumiju, odnosno da bolje vide što se nalazi na stranicama i čemu služe, te da se na taj način poveća broj posjetilaca odnosno broj ključnih riječi ili izraza po kojim vas oni pronalaze. Na što više ključnih izraza je moguće pronaći vašu web stranicu, to će biti i veći broj posjetilaca a time i mogućnost za veći profit.

Razmislite!

Ako tražilice ne mogu jasno razaznati čemu služe vaše stranice, zašto bi Vam dale visoku poziciju? Vaše stranice moraju biti usmjerene na proizvode i usluge koje nudite, na ispravan način. Zato prije samo izrade stranice treba obratiti pozornost na ključne riječi i prema njima napraviti ispravnu strukturu i optimizaciju web stranica.

Osim samog ispravnog načina izrade stranica što je temelj za SEO Internet Marketing na poziciju stranica prilikom pretrage utječe još velik broj ostalih vanjskih čimbenika na koje treba konstatno obraćati pažnju i raditi na njima tako da stranice dobiju na snazi ili važnosti odnosno da budu pri samom vrhu ili prve prilikom pretrage za tražene ključne riječi.

Mi se brinemo

Za konstatnu re-optimizaciju web stranica prema zadnjim algoritmima pretrage najjačih tražilica trenutno u svijetu (Google, Yahoo, BING…). Svakodnevno pratimo Vaše statistike i učimo sve više o Vašim uslugama i proizvodima te na temelju toga povećavamo broj ključnih riječi po kojima posjetioci pronalaze Vaše web stranice, a Vi sve to možete pratiti putem web statistika koje dobivate sa svakim našim web hosting paketom.


Osim same optimizacije i pozicioniranja web stranice upisujemo u ciljane direktorije i oglasnike na poseban način. Svaki upis nije isti, pišemo tekstove na raznim poslovnim portalima i vodimo druge marketinške kampanje ovisno o potrebama korisnika.

Vi sve to možete pratiti putem detaljnih statistika koje dobivate u svakom našem web hosting paketu.


Dobivate kompletno internet marketing rješenje.

Ukoliko sklopite samo jedan posao godišnje putem interneta već ste otplatili Start paket za cijelu godinu i još zaradili, što vam mogu posvjedočiti i naši postojeći korisnici od kojih neki sklapaju i na desetke ili stotine poslova mjesečno.

 

IZHR - naša marketing mreža od 130+  gradskih portala

Osim pozicioniranja u tražilicama možete iskorisiti i potencijal naše internet marketing mreže od 130+ gradskih i 
tematskih portala koja iz dana u dan raste prilično velikom brzinom.

 

  1. 85% posjetilaca dolazi na web stranice putem tražilica
  2. 56,6% pretražuje samo prvih 20 rezultata
  3. SEO poboljšava poziciju i vidljivost web stranice
  4. SEO počinje prije same izrade web stranice
  5. Čime se postiže bolja vidljivost za veći broj ključnih riječi
  6. Veći broj posjetitelja, a time i veći profit
  7. Nakon izrade kreće Off-Site SEO ili
  8. Povećanje važnosti i autoriteta web stranice
  9. Što dodatno pojačava poziciju za vama ciljane ključne riječi
  10. Te proces Reoptimizacije za još veći broj ključni riječi


 

  

Što preciznije to bolje :)

Molimo pošaljite što preciznije detalje što želite postići sa SEO marketingom kao i link na postojeću web stranicu.

Kontaktirajte nas

Ime i prezime

Molimo provjerite ispravnost podataka prije slanja!!!---

Naši korisnici o nama

Najčešća pitanja i odgovori

Što je SEO marketing?

SEO marketing, ili optimizacija za tražilice, uključuje optimizaciju vaše web stranice kako bi se poboljšala njena vidljivost i rangiranje na stranicama rezultata tražilica (SERP). Ovaj proces pomaže u usmjeravanju organskog prometa na vašu stranicu, poboljšavajući online prisutnost i potencijalno poslovni rast. Jednostavnije rečeno SEO marketing pomaže vašoj web stranici da bude bolje vidljiva na internetu kako bi vas lakše pronašli potencijalni klijenti.

Kako SEO marketing može pomoći mom poslovanju?

Učinkovit SEO povećava vidljivost vaše web stranice potencijalnim klijentima. Cilja na korisnike koji aktivno traže vaše proizvode ili usluge na internetu, što dovodi do kvalitetnijeg prometa, poboljšane stope interakcije i potencijalno povećane prodaje i konverzija. SEO povećava šanse da online korisnici koji traže vaše proizvode ili usluge na internetu pronađu vašu web stranicu.

Koliko je vremena potrebno da se vide rezultati SEO marketinga?

SEO je strategija dugoročnog karaktera. Iako neke promjene mogu imati trenutačne učinke, značajni  rezultati obično se pojavljuju nakon nekoliko mjeseci. SEO zahtijeva stalni trud i prilagodbu promjenjivim algoritmima tražilica. To je proces koji je neprestano potrebno pratiti i prilagođavati.

Možete li garantirati prvo mjesto na Googleu?

Nijedna ozbiljna tvrtka koja ima u ponudi SEO usluge ne može garantirati prvo mjesto na Googleu zbog stalno promjenjive prirode algoritama tražilica. Naš cilj je primjenjivati najbolje prakse kako bismo značajno poboljšali vašu poziciju u tražilicama tijekom vremena. Ne možemo garantirati prvo mjesto, ali ćemo dati sve od sebe da vaša stranica bude što više rangirana na Googleu.

Trebam li napraviti promjene na svojoj web stranici?

Ovisno o trenutnom načinu izrade vaše web stranice i SEO optimizaciji, promjene će sigurno biti potrebne. SEO počinje prije same izrade stranice,  ako je izrađena bez SEP perspektive, najbolje je napraviti sve ispočetka.

Je li SEO bolji od plaćenog oglašavanja?

SEO i plaćeno oglašavanje služe različitim svrhama i mogu se međusobno dopunjavati. SEO je strategija dugoročnog karaktera usmjerena na organski rast, dok plaćeno oglašavanje nudi trenutačnu vidljivost. Uravnoteženi pristup često daje najbolje rezultate. SEO i plaćeno oglašavanje imaju različite prednosti. SEO je proces dugoročnog karaktera, dok plaćeno oglašavanje donosi brze rezultate.

Karta svijeta - HOSTING AKCIJA 1+1

Sve za web na jednom mjestu

0
0
0
0