• Ocean

SEO Marketing - Optimizacija za tražilice

Milijuni internet korisnika svakodnevno koriste tražilice da pronađu web stranice. 
Možete li si priuštiti da Vas ne pronađu?

Istraživanja pokazuju

Istraživanja pokazuju da 85% posjetilaca dolazi na web stranice putem web tražilica
a 56,6% internet korisnika pregledava samo prvih dvadesetak rezultata.

Ako vaše stranice nisu pozicionirane dovoljno visoko u tražilicama (bar u prvih tridesetak rezultata), nitko od internet korisnika neće doći na Vaše stranice. Još gore, otići će kod vaše konkurencije.

Web tražilice su vrlo važan i kvalitetan izvor posjetilaca jer na vaše stranice šalju internet korisnike koji su upisali keyword ( ključnu riječ ili izraz ) koja opisuje proizvod ili uslugu koji oni traže. Ukoliko ste ispravno izradili svoje web stranice one će se pojavljivati pri samom vrhu prilikom pretrage i na taj način će vaše stranice posjetiti korisnici interneta kojima su zanimljive vaše usluge i proizvodi, znači dobivate 100% ciljane posjetioce. Kako svaki dan ima sve više i više internet stranica, i svaki dan ih je sve više i više upisano u tražilice, Vaše stranice se natječu sa sve većim brojem drugih internet stranica.

 

Što možete učiniti?

Tu do važnosti dolazi SEO internet marketing ili optimizacija stranica za tražilice i pozicioniranje.
Optimizacija stranica za tražilice je proces pripremanja Vaših web stranica za web tražilice tako da ih one bolje razumiju, odnosno da bolje vide što se nalazi na stranicama i čemu služe, te da se na taj način poveća broj posjetilaca odnosno broj ključnih riječi ili izraza po kojim vas oni pronalaze. Na što više ključnih izraza je moguće pronaći vašu web stranicu, to će biti i veći broj posjetilaca a time i mogućnost za veći profit.

Razmislite!

Ako tražilice ne mogu jasno razaznati čemu služe vaše stranice, zašto bi Vam dale visoku poziciju? Vaše stranice moraju biti usmjerene na proizvode i usluge koje nudite, na ispravan način. Zato prije samo izrade stranice treba obratiti pozornost na ključne riječi i prema njima napraviti ispravnu strukturu i optimizaciju web stranica.

Osim samog ispravnog načina izrade stranica što je temelj za SEO Internet Marketing na poziciju stranica prilikom pretrage utječe još velik broj ostalih vanjskih čimbenika na koje treba konstatno obraćati pažnju i raditi na njima tako da stranice dobiju na snazi ili važnosti odnosno da budu pri samom vrhu ili prve prilikom pretrage za tražene ključne riječi.

Mi se brinemo

Za konstatnu re-optimizaciju web stranica prema zadnjim algoritmima pretrage najjačih tražilica trenutno u svijetu (Google, Yahoo, BING…). Svakodnevno pratimo Vaše statistike i učimo sve više o Vašim uslugama i proizvodima te na temelju toga povećavamo broj ključnih riječi po kojima posjetioci pronalaze Vaše web stranice, a Vi sve to možete pratiti putem web statistika koje dobivate sa svakim našim web hosting paketom.


Osim same optimizacije i pozicioniranja web stranice upisujemo u ciljane direktorije i oglasnike na poseban način. Svaki upis nije isti, pišemo tekstove na raznim poslovnim portalima i vodimo druge marketinške kampanje ovisno o potrebama korisnika.

Vi sve to možete pratiti putem detaljnih statistika koje dobivate u svakom našem web hosting paketu.


Dobivate kompletno internet marketing rješenje.

Ukoliko sklopite samo jedan posao godišnje putem interneta već ste otplatili Start paket za cijelu godinu i još zaradili, što vam mogu posvjedočiti i naši postojeći korisnici od kojih neki sklapaju i na desetke ili stotine poslova mjesečno.

 

IZHR - naša marketing mreža od 130+  gradskih portala

Osim pozicioniranja u tražilicama možete iskorisiti i potencijal naše internet marketing mreže od 130+ gradskih i 
tematskih portala koja iz dana u dan raste prilično velikom brzinom.

 

  1. 85% posjetilaca dolazi na web stranice putem tražilica
  2. 56,6% pretražuje samo prvih 20 rezultata
  3. SEO poboljšava poziciju i vidljivost web stranice
  4. SEO počinje prije same izrade web stranice
  5. Čime se postiže bolja vidljivost za veći broj ključnih riječi
  6. Veći broj posjetitelja, a time i veći profit
  7. Nakon izrade kreće Off-Site SEO ili
  8. Povećanje važnosti i autoriteta web stranice
  9. Što dodatno pojačava poziciju za vama ciljane ključne riječi
  10. Te proces Reoptimizacije za još veći broj ključni riječi


 

  

Što preciznije to bolje :)

Molimo pošaljite što preciznije detalje što želite postići sa SEO marketingom kao i link na postojeću web stranicu.

Kontaktirajte nas

Ime i prezime

Molimo provjerite ispravnost podataka prije slanja!!!---